Over Goedkoopste-internet.com

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

Goedkoopste Internet abonnement

Door de enorme wildgroei aan telecomaanbieders is er van transparantie voor de consument geen sprake meer.Goedkoopste-internet.com is opgezet om consumenten onafhankelijk en gratis te adviseren bij hun zoektocht naar een goedkoop internet/ televisie en/of telefonie abonnement.

Ons doel

Goedkoopste-internet.com wilt u optimaal laten profiteren van de meest voordelige abonnementen. Door u een overzichtelijk internet/tv en bellen vergelijk aan te bieden ziet u in één opslag welke telecomprovider u het meeste voordeel biedt. De prijzen op Goedkoopste-internet.com zijn nimmer hoger dan bij de aanbieder. Doordat de providers graag zo hoog mogelijk komen in de vergelijking worden zelfs vaak exclusieve kortingstarieven geboden, waarvan u kan profiteren! Op basis van uw postcode en eventuele aanvullende wensen toont de vergelijker automatisch bovenaan de goedkoopste provider.

Uw voordelen

- Laagste prijsgarantie
- 100% onafhankelijk
- Alle leveranciers in 1 overzicht
- Overstappen binnen 5 minuten
- Bespaar tot € 200 per jaar

Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs betalen voor uw internetabonnement.

Onze werkwijze

In de database waar Goedkoopste-internet.com gebruikt van maakt, bevinden zich grote alle telecomproviders van Nederland. Complexe rekenmodules stellen u in staat eenvoudig en snel aanbieders te vergelijken. Daarbij kunt u filteren op onder meer verschillende pakketten (alles in 1, internet + bellen, internet + TV, digitale televisie en internet), abonnementskosten, installatiekosten, providers, downloadsnelheid, uploadsnelheid, diverse internet opties, hoeveelheid televisiezenders en veel digitale televisie opties.

Onze inkomsten

Wanneer u overstapt naar een nieuwe telecomprovider ontvangt Goedkoopste-internet.com een minimale vergoeding. Hiermee kunnen wij de kosten van ons werk betalen en blijven we onafhankelijk.

Goedkoopste-internet.com

Goedkoopste-internet.com is opgericht door internetpioniers vanuit de filosofie dat consumenten onvoldoende transparantie wordt geboden in de telecombranche en daardoor onnodig teveel betalen. Vergelijken van internet, televisie en bellen moet eenvoudiger kunnen én dat kan het ook, bij Goedkoopste-internet.com.

Goedkoopste-internet.com

Tappersweg 14
2031 EV Haarlem
Nederland


Contact met Goedkoopste-internet.com

Wij streven er naar uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden. Bekijk eventueel ook onze Algemene voorwaarden.

Tel: 030-2850185Wij vergelijken deze aanbieders van goedkoop internet

De meest bekende aanbieders van goedkoop internet zijn XS4ALL, Ziggo, TELE2, UPC alles in 1, Telfort, Stipte, Online en KPN alles in een. Door bij de internet vergelijking uw postcode in te voeren ziet u direct van welke internet aanbieders u internet kan aanvragen.

Uw voordelen

  • Laagste prijsgarantie
  • 100% onafhankelijk
  • Alle leveranciers in 1 overzicht
  • Overstappen binnen 5 minuten
  • Bespaar tot € 200 per jaar