Goedkoopste internet

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

Waarom digitale televisie?

Digitale tv biedt veel voordelen ten opzichte van het analoge systeem. Het beeld én het geluid zijn scherper en bovendien kunnen bij digitale tv tot tien keer zoveel programma's op dezelfde bandbreedte ontvangen worden omdat digitale signalen veel compacter zijn dan analoge. Lees meer >>

De voordelen van digitale tv

In tegenstelling tot het analoge systeem komt bij digitale televisie geen ruis voor én de resolutie is hoger, vooral bij HDTV is dat het geval. Dit levert een mooi scherp beeld op en een goede geluidskwaliteit. Ook is het mogelijk om met digitale tv meer informatie mee te sturen. Zo kunt u - mits de aanbieder deze service verleent - bijvoorbeeld in meerdere talen een ondertiteling ontvangen of een up-to-date programmagids op uw televisie lezen met alle mogelijke informatie over de televisieprogramma's.

Wat hebt u nodig voor digitale televisie?

Bij oudere televisietoestellen hebt u een aparte decoder nodig: de settopbox. Bij de nieuwere toestellen is al een decoder voor digitale tv ingebouwd. Digitale tv kan zowel via de kabel als draadloos ontvangen worden. Er zijn veel aanbieders van digitale televisie die elk andere pakketten en mogelijkheden aanbieden tegen - natuurlijk - verschillende prijzen. Zo kunt u ook kiezen voor combipakketten als internet en bellen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!