Goedkoopste internet

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

Proxy verbinding met je VPN provider

Als je al wat meer ervaring hebt met het anoniem surfen via een VPN zul je wellicht ook genteresseerd zijn in een proxy verbinding met je VPN provider.

De voordelen van digitale tv

In tegenstelling tot het analoge systeem komt bij digitale televisie geen ruis voor én de resolutie is hoger, vooral bij HDTV is dat het geval. Dit levert een mooi scherp beeld op en een goede geluidskwaliteit. Ook is het mogelijk om met digitale tv meer informatie mee te sturen. Zo kunt u - mits de aanbieder deze service verleent - bijvoorbeeld in meerdere talen een ondertiteling ontvangen of een up-to-date programmagids op uw televisie lezen met alle mogelijke informatie over de televisieprogramma's.

Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs betalen voor uw internetabonnement.

We leggen je graag uit wat een proxy verbinding is, wat de voordelen van een dergelijke verbinding zijn en hoe je nog meer uit je device kunt halen door de voordelen van een proxy te koppelen aan de voordelen van een VPN verbinding. Zo surf je veilig, snel en omzeil je blokkades op het web.

Wat is een proxy?

Een proxy verbinding is een verbinding waarbij je niet direct met een bepaalde website verbonden bent. In plaats daarvan ben je hiermee verbonden via een andere computer, met een ander IP-adres. Je kunt je computer of ander apparaat zo instellen dat je altijd verbinding maakt via een bepaalde proxy. Er zijn een aantal gratis proxy-websites beschikbaar die je in staat stellen op die manier het internet op te gaan.

Het grote voordeel hiervan is dat je niet eenvoudig te achterhalen bent. Misschien vraag je je af wat het verschil is met een VPN-verbinding. Die doet immers hetzelfde, toch? Dat is niet helemaal waar. Een VPN-verbinding zorgt ook nog voor encryptie van jouw online verkeer, waardoor jouw gegevens niet te achterhalen zijn voor derden. Met een proxy alleen ben je dus niet zo goed beveiligd. Combineer je echter het gebruik van een proxy met je VPN provider, dan ben je extra goed beveiligd.

Proxy of VPN?

Twijfel je of je voor een proxy verbinding of een VPN moet kiezen? Doorgaans is het instellen van een VPN eenvoudig en ben je direct goed beschermd. Dat pleit voor de VPN-verbinding. Een proxy is daarentegen gratis.

Wie nog niet zoveel ervaring heeft met proxy's maar wel goed beschermd wil zijn raden we aan een VPN-provider te kiezen en een abonnement af te sluiten. Je kunt dan alsnog proxy-websites bezoeken om blokkades te omzeilen, zoals bijvoorbeeld bij ThePirateBay. Op die manier kun je toch jouw favoriete films en series downloaden.

Veilig overstappen

Uw overstap vindt 100% gegarandeerd plaats via een beveiligde verbinding.

Wij vergelijken deze aanbieders van goedkoop internet

De meest bekende aanbieders van goedkoop internet zijn XS4ALL, Ziggo, TELE2, UPC alles in 1, Telfort, Stipte, Online en KPN alles in een. Door bij de internet vergelijking uw postcode in te voeren ziet u direct van welke internet aanbieders u internet kan aanvragen.

Uw voordelen

  • Laagste prijsgarantie
  • 100% onafhankelijk
  • Alle leveranciers in 1 overzicht
  • Overstappen binnen 5 minuten
  • Bespaar tot € 200 per jaar
Www.goedkoopste-internet.com krijgt voor het vergelijken van Digitale TV

een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 gebaseerd op 29 beoordelingen van Digitale tv overstappers.