Goedkoopste internet

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

UPC Alles in 1

UPC, het voormalige United Philips Cable, is ontstaan door een aantal overnames van lokale kabelmaatschappijen en energiemaatschappijen. UPC internet is supersnel doordat zij als eerste kabelprovider in 2008 gebruik maakt van EuroDocsis 3.0, dit is vanaf dan de nieuwe standaard de kan concurreren met snelheden van het glasvezelnetwerk. UPC alles in 1 internet haalt hiermee snelheden tot 120 MB/s en deze zullen in de toekomst verder kunnen oplopen tot 500 MB/s. UPC heeft in Nederland ruim 2,5 miljoen klanten. De UPC alles-in-1 pakketten hebben een aantrekkelijke prijs. Bovendien zijn de pakketten voor UPC internet en UPC televisie op maat af te stemmen met bijvoorbeeld extra zenders of sneller internet. Ook extra zenders zoals Eredivisie Live, Sport1 en Film 1 zijn in combinatie mogelijk bij UPC. De UPC tarieven verschillen per pakket, maar door te combineren bespaart u meer dan € 100 per jaar. Vergelijk de UPC internet tarieven 2013 en stap direct over.


Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs betalen voor uw internetabonnement.

UPC Alles in 1 internet, televisie en telefonie vergelijken

Bij Goedkoopste-internet.com kunt u de UPC alles in een prijzen vergelijken voor internet, telefonie en TV. Vergelijk UPC internet, telefonie en TV tarieven voor 2014 eenvoudig online. U kunt zelf selecteren waarop u UPC met andere internet providers wenst te vergelijken. UPC Alles in 1 internet is een dienst voor een vast bedrag per maand, al dan niet in combinatie met HDTV en telefonie. U betaald naarmate de snelheid van het internet toeneemt een hoger maandbedrag. In 1 overzicht UPC alles in 1 internet, bellen en tv vergelijken met andere internet aanbieders? Overstappen van UPC is gratis en heel eenvoudig. Vergelijk nu UPC aanbiedingen met andere internet aanbieders.

Meer informatie over UPC

Adres:Kabelweg 51
Postcode:1014 BA
Plaats:Amsterdam
Website:www.upc.nl

Welke internet aanbieder is het goedkoopste?

Bij goedkoop internet aanvragen is het verstandig om eerst in kaart te brengen wat op u van toepassing is. In welke postcode gebied woont u en zijn daar de faciliteiten voor alle internet aanbieders aanwezig? Onze internet vergelijking houdt hier automatisch rekening mee. U kunt aangeven welke televisie, internet of telefoon aansluiting u nu heeft en u ziet direct welke internet maatschappij het goedkoopste is. Wilt u meer selectie criteria bij het kiezen van goedkoop internet?

Veilig overstappen

Uw overstap vindt 100% gegarandeerd plaats via een beveiligde verbinding.

Wij vergelijken deze aanbieders van goedkoop internet

De meest bekende aanbieders van goedkoop internet zijn XS4ALL, KPN, Ziggo, TELE2, UPC, Telfort, Scarlet en T-Mobile Online. Door bij de internet vergelijking uw postcode in te voeren ziet u direct van welke internet aanbieders u internet kan aanvragen.

Uw voordelen

  • Laagste prijsgarantie
  • 100% onafhankelijk
  • Alle leveranciers in 1 overzicht
  • Overstappen binnen 5 minuten
  • Bespaar tot € 200 per jaar