Goedkoopste internet

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

Interactieve tv

Interactieve televisie is een techniek waarbij interactie mogelijk is tussen de kijker en hetgeen hij op het beeldscherm ziet. Het hangt van de gekozen provider af welke mogelijkheden er bij interactieve televisie geboden worden. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van een keuze! Lees meer >>

Interactieve televisie via de zender en de programmamaker

Er zijn twee verschillende vormen van interactieve tv: interactieve televisie via de zender en interactieve tv via de programmamaker. Via de zender kan de kijker zelf bepalen welk programma hij ontvangt. Dit kan een eerder uitgezonden programma zijn maar ook een film of serie uit de digitale videotheek van de provider. Ook is het mogelijk het programma tussentijds te pauzeren of een stukje terug te spoelen. Met interactieve televisie via de programmamaker is het mogelijk punten te geven bij een wedstrijd, aan een opiniepeiling deel te nemen of mee te doen aan een quiz.

Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs betalen voor uw internetabonnement.

Wat hebt u nodig voor interactieve tv?

Interactieve televisie vereist aansluiting op een kabel: geen satelliet dus. Voor interactieve tv is geen speciale televisie nodig: u kunt zelfs op uw laptop, tablet of smartphone televisie kijken. Wel hebt u een settopbox nodig. In sommige gevallen is ook een retourpad nodig om mee te kunnen stemmen bij programma's of het meedoen aan een quiz.


Veilig overstappen

Uw overstap vindt 100% gegarandeerd plaats via een beveiligde verbinding.

Wij vergelijken deze aanbieders van goedkoop internet

De meest bekende aanbieders van goedkoop internet zijn XS4ALL, Ziggo, TELE2, UPC alles in 1, Telfort, Stipte, Online en KPN alles in een. Door bij de internet vergelijking uw postcode in te voeren ziet u direct van welke internet aanbieders u internet kan aanvragen.

Uw voordelen

  • Laagste prijsgarantie
  • 100% onafhankelijk
  • Alle leveranciers in 1 overzicht
  • Overstappen binnen 5 minuten
  • Bespaar tot € 200 per jaar